od leta 1994

Zakaj izbrati oblikovalski studio RM design?

Estetika • Natančnost • Dovršenost
Več kot 29 let naročila z našimi idejami spreminjamo v dovršene in karakterne komunikacijske rešitve. V končnih izdelkih je moč razbrati kreativnost in ljubezen do oblikovanja. Vsake naloge se lotimo z vso odgovornostjo, predanostjo, navdušenjem in strokovnostjo. Za dodano vrednost vsakega izdelka poskrbimo s kvaliteto.

S pravim pristopom do boljše prodaje 
Potrebe in želje naših naročnikov se močno razlikujejo. Osebni pristop nam omogoča, da vse, kar se naročniku zdi skoraj nemogoče, spremenimo v velike in odmevne rešitve. Celostna grafična podoba, administrativne tiskovine, promocijski izdelki, marketinške in multimedijske rešitve – vse to in še več oblikujemo in reproduciramo na različne medije.

Z roko v roki
Veliko referenčnih domačih in mednarodnih naročnikov, s katerimi že dolgo uspešno sodelujemo ter številni vrhunski izdelki, ki smo jih v tem času za njih oblikovali, nam vedno predstavlja izzive.

Naše poslanstvo
Vlagamo v znanje, v sodobno strojno in programsko opremo, da bomo lahko tudi v prihodnje našim partnerjem zagotavljali vrhunsko kvaliteto, konkurenčne cene in dogovorjene roke. Temelj uspešnega poslovanja je pošten, trajen in zaupanja vreden odnos.

Naša vizija
Soočiti se z izzivi prihodnosti in nadaljevati s kakovostnim načrtovanjem, oblikovanjem in izdelavo različnih, bolj ali manj unikatnih promocijskih grafičnih izdelkov.

Naš cilj
Natančna, zanesljiva, kreativna in odgovorna ekipa, ki deluje že od leta 1994, ima cilje zastavljene dolgoročno.